24 juli 2012

Shopping och räserbajs

Varnar känsliga läsare för dela rur kommande inlägg.
He, he! Min humor är ibland väldigt låg och självutlämnande.

Men okej. Idag hade jag och bästa/längst kända vännen Anna bestämt oss för en shoppingtur till Örebro. Vi försöker få till en dag varje sommar för att göra något bara vi.

Det började med shopping på Sisters som hade utförsällning av hela butiken. Där blev det jeans, baströjor och en snygg kavaj för min del.
Jag blev väldigt nöjd med allt. Passade perfekt tycker jag
När det var dags för lunch hittade vi ett lunchcafé och beställde. Jag körde på gorgonzolapasta med fläskfilé. Och det är nu de känsliga läsarna varnas. Maten såg prima ut och smakade hyffsat. Käkade salladsbordet först.

Typ 5 min efter att vi ätit färdigt händer något i magen känner jag. Hmmm... Ingen idé att igonera, toalett nästa. Herrejisses! Det var en lättnad att jag hittade en bra toa kan jag säga. Tror inte jag ska gå in på närmare detaljer än så. Rubriken säger allt :s

Nog med detta. Innan vi åkte hem skulle schampoo och balsam inköpas och så fick det bli. Det luktar tuttifrutti. Kommer vilja tvätta håret varje dag nu, vilket jag försöker undvika annars.På vägen hem stannade vi i Väse och besökte ABE Design som säljer Ernst K:s produkter. Jag gillar Ernst och vad han gör, ska köpa en skylt han gjort med en text när trädgården är färdig.

Dessutom har jag kommit på en jätteläcker grej (tycker jag) som jag ska fixa på två av våra höga väggar i vardagsrummet. Vi ska ha belysning där och väggen ska prydas av Anno 2011 och Nolander. Har inte bestämt om det blir schabloner eller med köpta bokstäver. Vi får se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar