3 juli 2012

Ny möblering och nya ting

Under vistelsen i Göteborg fick jag en present av Sanna och Anders. Två kaffemuggar, servetter och en kökshandduk från Greengate. Jättefina, så jag var tvungen att komplettera med två muggar till och assietter. Det blev dessutom en löpare som passar tidens inredning väl.

Under måndag och tisdag har jag städat och tvättat som en tok. Nu är det dags för att städa det som inte syns, som till exempel slasklådan, skåp i tvättstugan, garderoben. Dessutom behöver fönstren putsas, och då menar jag VERKLIGEN!

Nu följer en bildsession över gamla och nya ting i ny styling. Kan erkänna att många prylar tagits bort sedan före midsommar. Dessutom har det blivit en ommöblering i vardagsrummet. Jag tror jag gillar den.

Här kommer det bli gräsmatta, sten till vänster och trädäck till höger

Mysig innergård med stenläggning

Köket

Tyg från Åhléns på kuddarna

Blommor från Coop Nolgård, duk Nyblom och Kollén, fat från Matheus.

Fat Matheus

Muggar och assietter Greengate, skåpet från en dansk firma

Koppar överst handmålade

Ny möblering i vardagsrummet

Fixat det lite mysigare på övervåningen

Orkidé från Plantagen

Fat Vikingland, antik spegel, och auktionsfynd på damasjanen.


Nya färger på toan uppe

Gardinlängd från förr i sovrummet.

Även pysselrummet uppe har fått gardiner.

Likaså gästrummetBlommor från Coop Nolgård, duk från Nyblom och Kollén, grytan från farmor.


Älskar mitt stora fönster

Bord från Vikingland, lykta Blomsterlandet

Matta Pappelina, brödburk köpt på Hildur och Doris

Nu undrar jag bara när kameran kommer så att jag kan ta snyggare kort på allt det som jag tycker är fint. Gör sig inte riktigt med mobilkameran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar