11 juli 2012

Hos mamma...

Jag har varit hos mamma och Bertil igår och idag. Vi har fixat och grejat som bara den.Bytt sarjen på garagets ena sida och börjat lägga trallvirke på ett utegolv som ska bli mot damm och garage som en gång där plattorna förut låg.


Ovanför denna gång ska det bli en pergola med rosor. I slutet av gången en utedush som ska kunna användas när man har badat i zinkbadkaret ute, eller om det blir en träbalja så småningom.

En tur till Bengtsfors blev det också för att hämta rottingstolar i Bengtsfors Glasmästeri.

Jag pysslade lite med dammens vattenfall också tillsammans med mamma.


Det är pill att få till ett vattenfall, men det blev riktigt bra tycker jag. Jag hade en damm med ett vattenfall i min förra trädgård och det är något jag ska ha igen. Har redan börjat smida planer för vart den ska anläggas. Riktigt mäktigt tror jag det blir.
Den aprikosa rosen hade jag också, även den mörklila klematisen. Mamma har massor av växter och jag tänker minsann snika när jag anlägger min trädgård :) Hon har dessutom några som jag tog med mig från Färjestad. Dessutom har mamma börjat dela rosor så jag kanske kan få en aprikos ros igen. Annars köper jag en ny. Min favoritfärg på rosor.


När jag kom hem idag var jag tvungen ut och springa. Hade tänkte sturketräninge, men jag var för lam i armarna och för stel i kroppen, Fick springa runt lite blod istället så att det mjukade upp sig lite. Har hittat en runda runt Hammars udde. Den kan skarpt rekommenderas. Superfin runda precis vid Vänern. För övrigt måste jag råda bot på min stela baksida som kommer sig efter allt hukande på knä. Massage ska beställas snarast.

1 kommentar:

  1. Du är så duktig Frida! Men nu tycker jag att du ska sätta dig ner en stund ;)

    SvaraRadera