23 juli 2012

Hej igen, en vecka sen sist!

Tog visst en paus från bloggandet. Det har hänt massor av trevliga och mindre trevliga saker i veckan dock.

En snabbresumé!

Måndag:
På måndag beställde jag mursten Brilliant från St Eriks, 12 lastpallar.


Måndag innebar en lång promenad och frukost med My också. Det var en trevlig stund.

Tisdag:
På tisdag körde jag dubbelpass med träning.
Först spinning, core med bästa My, sen mitt eget powerstep. Härligt!
Dessutom beställde jag Spotify premium äntligen så nu spelar jag spellistor i bilen, på gymmet, när jag springer. Funkar jättebra ju! Ska ha på jobbet också så jag ska beställa nya hörlurar som är bra.

Therese, brorsans tjej gjorde mig till en ny människa också. Hade för j**la ont i armen och skulderbladet och fick massage i 2h. Superbra, på torsdagen var det helt borta.

På kvällen gjorde jag hemgjord pizza till bröderna och Therese, trevligt!

Onsdag
Jag var en sväng till My och Thomas och kollade in deras projekt i trädgården och gav lite förslag. Ska bli spännande att se slutresultatet. Det såg väldigt bra ut just nu iallafall.

På kvällen blev jag inbjuden till grannarna och fick glass och jordgubbar. Mums! Jag gick dit för att fråga om de hade dåligt tryck på vattnet. Det hade de också.

Torsdag
På torsdag förmiddag försvann vattnet från Hammarö så det fick bli att hämta i petflaskor och i hinkar från Vänern. Uhh vad jobbigt kan man tycka, men vi har det allt bra ändå. Det tog bara lite längre tid att fixa allt som har med vatten att göra.På kvällen var det feeeeest med dans på Koriander som avslut. Vilket röj det blev, och vad roligt vi hade.
4 danssugna tjejer (tanter om man jämför med övriga gäster på Koriander ;) )som verkligen gav gärnet på dansgolvet.

Fredag
Johan kom hem, vi tittade på film och laddade inför avresa till Kvarnviken på lördag.

Lördag
Vi åkte tidigt och har haft en superhelg med bra väder, jag har till och med fått färg på magen. Vilket innebär att jag legat i solen och inte grejjat för då får jag bara färg på ryggen. Bland annat gjorde vi en tur på sjön. Härligt och lyxigt! Lite kallt på vägen hem bara, burr!


Passar bra som formbild också ;)

Johans kusiner var också i Kvarnviken, varav den ena var kvar lördag kväll. Här tittar tremänningarna på Ronja Rövardotter i soffan.


Vi vuxna åt den godaste oxfilé jag någonsin stoppat i munnen. Oxfilé Provencale, Morbergs recept. Som fanns på recept.nu Grillmästare var Anders, Johans bror.


Söndag
En dag återstår och den utnyttjades till fullo åt att slappa. Mera sol blev det

Nu inväntar jag Johans semester som börjar på fredag. Idag blåser det något fruktansvärt så vi får se vad det blir.

Ha en bra vecka. Jag lovar att uppdatera den här veckan lite oftare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar