10 juni 2012

Vårt paradis på film

Kvarnviken är fantastiskt vackert och har ett helt perfekt läge vid sjön Lelång. Jag delger er en film på paradiset. Inte helt piffat och puffat på alal ställen, men fantastiskt ändå.
I helgen har vi varit i Kvarnviken och fixat och grejat. Det skulle ju bli en vilohelg, men nja skulle jag vilja säga. Igår kväll var jag helt slut. På filmen nedan ser ni varför. Ny altan byggd framför huset som jag och Johan sover i när vi är där. Vi har tempo när vi väl kör skulle man kunna säga. Jordhögen hann vi dock inte med och virket tog slut så Jan-Erk får färdigställa helt och fullt till helgen om han orkar och har lusten.
Jag fick utlopp för mina trädgårdsdrömmar också. Grävde som en dåre, och har idag träningsvärk i baksida lår.
På vägen hem besökte vi även mamma och fick kaffe. Hon har köpt en glassmaskin och vi fick smaka på glassen i nygräddade rån. Guuuud vad gott det var. Nu ska jag också köpa en glassmaskin. Jag älskar glass nämligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar