19 juni 2012

På plats

Nu har flyttlasset gått och vi är på plats. Norrstrandsskolans skyltar pryder byggnaden vi sitter i på Tullholmen.Det finns många fördelar med att sitta här. Vi har jättenära till klassrummen, 5m typ. Och våra arbetsplatser ör ljusa och mysiga. Jag sitter mitt emot Gunilla och har hela arbetsgänget runt mig. Det är 5 km kortare till jobbet, vilket gör det lättare att cykla ändå. Det kommer bli cykel till hösten, det har jag bestämt nu.Just nu saknar jag min stora skärm och min hurts. Ska hit några hurtsar till också till de andra. Då är allt superduper.

4 kommentarer:

 1. Hej Frida.
  Jag och Joel tittar på din blogg och han tycker du ser väldigt stark ut. Han undrar hur tungt du kan lyfta? Kram!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, ha. Ja en get kanske. Iallafall inte en häst. 62,5 kg i bänkpress. :)

   Radera
 2. Kul att flytten har gått så bra! Vi på Ilanda kommer ju att ta över efter er nästa år, och jag kan ju säga att många bävar för flytten...Jag ser fram emot den, kommer ju att få närmare till jobbet precis som du! Det blir cykel, helt klart!!
  Kram Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har gått bra för oss i flyttbestyren. Och här på Tullholmen blir det superbra tror jag.

   Radera