6 juni 2012

Många tankar

Det har varit händelserika dagar med mycket intryck och bearbetning. Vi planerar höstens undervisning och bildar teamkänsla i den grupp jag kommer jobba med då. Vi kommer sitta i samma rum och det kommer även min kf-kollega göra. Det känns jättebra. Vi har en bra stämning i gruppen och har bestämt lite regler som vi ska följa.

En bra grej som vi ska börja varje möte med är "sharing". Vi delar med oss i två minuter om vad som helst som man vill berätta om. Det gör att man vet vilken sinnesstämning alla är i och vad som surrar i huvudet hos var och en. Det gör det lättare att förstå varför man reagerar på olika saker.

Vi har också bestämt oss för att dela med oss av det vi arbetar fram och hur vi arbetar. Hur det ska gå till är vi inte riktigt klara med än.

Eftersom vi kommer sitta tätt i rummet ska vi använda stör ej skyltar. Kanske låter töntigt, men vi snackar 7 pers på 30 kvadrat.

Igår hade vi kick off hos en av medarbetarna. Trevligt som tusan var det. Bastu, bubbel och mat.

Idag har jag rättat massor och är nästan klar. Matte i åk 7 kvar bara. Det blir i morgon eftermiddag tillsammans med registrering av betyg och nationella prov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar