3 juni 2012

Kommande vecka innehåller massor:

I morgon ska jag ta emot en ny åk 7 med Malin B. Jag är inte mentor i klassen, men kommer arbeta tight med 4 andra pedagoger i denna klass samt en annan klass nästa läsår.

Min bästa 7f kommer jag givetvis ha kvar med bästa kollegan Gunilla. Våra elever har redan spånat på vad åk 8:a ska innehålla. Ett filmprojekt lutar det åt. Skräckfilm är favoriten, men vi får se om vi kan introducera andra teman också.Det finns många typer av vingar, och de ger uttryck för många saker. Spännande namn!


På tisdag har vi i "Vingengänget" en planeringsdag och då hoppas vi ha dragit igång en del så vi vet hur hösten startar. Kvällen innehåller en kickoff och det ser jag mycket fram emot. Innan dess ska det hinnas med en träning med broder Fredrik.

Dagen i morgon bjuder dessutom på packning inför flytten till Tullholmen. Mycket jobb, men det kommer att gå.

Onsdag är Nationaldag och den kommer jag ägna åt rättning och betygsättning.


Fredag tar jag eventuellt ledigt halva dagen för att ta igen tiden för muntliga nationella prov. Får ta andra halvan en annan gång. Vi åker till Kvarnviken och ska dessutom hinna med ett besök hos mamma tänkte vi när vi åker hem. Hon har ju gjort en damm och den är grymt fin.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar