18 juni 2012

Hej då Norrstrandsskolan, ses om ett år igen.

Oboy vad vi har kört på jobbet. Vi är en dag före i tidsschemat minsann. I morgon börjar vi packa upp på Tullholmen. Det ska bli fantastiskt spännande att sitta ihop med nya kollegor. Får se hur det kommer funka. Jag ska fixa en stör mig ej skylt och hörlurar med spotify i så ska det nog gå. Men det kommer också bli en del tillåtet prat för att få ihop nya inriktningen med ämnesövergripande undervisning.

Bland annat kommer jag sitta ihop med Elin, vilket blir skojigt. Vi planerar att köpa ett litet kylskåp och fylla det med keso och kesella till oss och Cola Zero till Malin B. Våra favoriter. Kommer nog lära mig vad de andra har för favoriter också snart.

Innan jag gick hem idag norpade jag åt mig av överflödigt material. Hittade 3 Kirsch-stänger så nu har fönstrena på övervåningen också gardiner, he, he! Snyggt, bilder kommer!

Jag och Elin körde gym idag igen. Jädrar vad hon körde, och jag med. Det går lättare när man är två. Snart måste nästa period planeras upp i detalj, med nya mål och gränser. Men först slutfinishen med mer proteiner och färre kollisar. Hade ett litet uppehåll inför stadsloppet, men nu på det igen.

I morgon vankas personalfest!

1 kommentar:

  1. Haha, ja, Cola Zero måste jag ha!! Ja, det ska bli kul att bo ihop! Vi ska försöka att inte tjattra för mycket (kom ihåg: jag sa försöka!) ;)

    SvaraRadera