15 juni 2012

Från högvarv till ingenting

Det blir en väldigt konstig känsla efter skolavslutningen. Det har varit finaldag och nu är det slut. Undrar hur året varit?. Den tillbakablicken tar jag en annan dag. Nu blir det kaffe med Linus.
Mmmmmmm vad skönt.

3 kommentarer:

 1. Jag förstår precis hur du känner. Jag jobbar ju också på skola(Ilanda) och då man varit i kyrkan och sen kramats med 9:orna så blir det...tomt. Jättefin blogg du har, förresten! Det är ett sant nöje att följa din och Petras bloggar!
  Själv har jag två bloggar, eller...hm, jag har en blogg åsså har våra husdjur en alldeles egen blogg. Du har ju blivit utskälld av en av våra hundar, ha ha! Titta gärna in på: http://vinterhataren.blogspot.se/
  http://www.husetbus.blogspot.se/
  Kram Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har varit inne på din blogg också. Fin trädgård. Jag tror din hund blev rädd när jag helt plötsligt ropade bakom honom. Hur gick det med din arm? Ska kolla in deras blogg också :)

   Radera
 2. Den trädgården vill jag just nu asfaltera; ha ha! Du har rätt i att vovven skvatt. Det är en lättstressad vallhundsras med framåtstående öron, vilket gör att de har dålig koll bakåt, men gosigare hundar får man leta efter. Du får nog se dem med sin husse titt som tätt borta i ert område. Där kryllar just nu av rådjur och DOVHJORTAR. Förra veckan var de ute och spårade 3gånger och letade efter en trafikskadad hjort. Så bli inte skräckslagen om det traskar omkring gubbar i orangea västar i er trädgård!

  SvaraRadera