26 juni 2012

Andra dagen på semestern tillsammans med bästa Axel såklart

Jupp, det är faktiskt semester på pappret för mig också nu. Lika många dagar som alla andra. Sedan börjar ferieledigheten på cirka 3 veckor. Lite förtydligande bara. :)

Jag och Axel har hunnit med mycket idag. Bättre väder ger fler möjligheter. Men vi tog det säkra före det osäkra och valde leklandet på förmiddagen. Först in i anläggningen var vi :) Axel är nämligen väldigt morgonpigg. 05.15 på måndag morgon, 7.30 idag. Någon bättre tyckte jag iallafall.

Under eftermiddagen har Axel och Henrik lekt tigrar medans jag tränade. Båda två var rätt slitna när jag kom hem, men vi körde ur det sista. Titta på djuren i Mariebergsskogen och sedan en kort cykeltur. Nu sover Axel så i morgon blir det nog tidig morgon igen.

Måste säga att filmerna Emil i Lönneberga är grymt bra. Han har det inte lätt Emil. Buspojken som faktiskt har en och annan bra kvalité också. Axel gillar honom också skarpt.

Försökte fånga "räser-Axel" på bild, men det gick väldigt fort allt som försiggick idag. :)Här är Axels hängkompisar idag.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar