10 maj 2012

Vissa saker känns mer än andra

När elever kommer in på kontoret och säger: Varsågod, jag har sparat den till dig! (ett bakverk ofta gjort i hkk) Det känns guld i själen. Tänk att de tänker på mig!

Att höra kommentarer som; Ni kommer väl va våra lärare hela högstadiet va? Eller, ska jag ha dig i matte tills jag går ur nian? Efter ett jakande svar kommer det ett; Vilken tur! Det är underbart, då känns läraryrket helt rätt. Jag ska villigt erkänna att det kommer andra typer av kommentarer också, men det är inte allt för sällan samma elev kommer med en guldkommentar dagen eller veckan efter också.

Att få arbeta med bra kollegor som strävar åt samma håll och att de också finns på min arbetsplats är fantastiskt kul. Alla har det inte så förspännt.

När elever utropar - shit jag fattar nu, eller något i den stilen. Jisses vilken go känsla!

När man får beröm känns bättre än något annat, det är guld värt!

2 kommentarer:

  1. Härligt med positiva bilder inifrån skolans värld.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det kan behövas ibland, det är fantastiskt att vara lärare och att få uppleva detta!

      Radera