9 maj 2012

Önskelista igen

Det var vääääldigt längesedan en sådan skrevs så nu är det dags igen.
Vissa av prylarna jag ville ha förra gången har jag faktiskt fixat, men inte alla. Långt ifrån allt som man önskar sig får man, och det är ju tur det då hade man inget att se fram emot. Men nu ska det fyllas på med önskningar.

Ett växthus, det tar ett tag, men det kommer att bli ett. Jag har redan dörrar och vissa små fönster. Stolek 3*4m cirka. Huset på bilden har inte rätt form, men rätt känsla. Mitt hus ska bara ha en sluttning på taket och dörrar på långsidan.


Staketet på bilden är också av den typen jag vill ha, fast lite högre och eventuellt i den bruna lasyr vi har på huset och inte vitt.

Mattor-återkommer igen med denna punkt. Fattar inte att detta inte blir av. Jag har svårt att bestämma mig tror jag. Eller har jag det igentligen?

Ett toaletthus till Linus-det ska jag bygga ett själv har jag tänkt. Som ett fågelhus fast större! Det kommer att bli ett experiment kan jag lova. He, he! Han måste ju ha lådan nära till hands, annars kan det hända olyckor lite var stans, och det vill vi inte. Lådan är jättefull som han har nu så det får bli något snyggare med liggande panel i matchande färg, typ vit :)

Inspiration från bloggen http://stevereflekterar.blogspot.com/
Nya aerobicskor skulle sitta fint, tror de jag har är 3 år faktiskt. Inte bra alls!
En sån här kanske Reebok Zignano Fly för 1200kr. Någon som vet om den är bra?


En tvätthjälp som kom varje torsdag. Det vore nice! Jag hatar tvätthögar som ska in i garderoben, för jobbigt helt enkelt!Det var nog allt denna gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar