13 maj 2012

Man tager vad man haver

Gårgagskvällens middag blev superb. Jag körde vad jag hade i kylskåpet.

Bulgur, wookgrönsaker, currypasta blev en wook, lade på banan och advokado och kryddade extra med curry, salt och peppar, topping med cashewnötter.



Fetaost med tomat, salt, peppar och olivolja basilika, pinjenötteri foliepaket på grillen.



Grillad kyckling

Och som kräm, ricottaost, parmesanost riven, crème fraîche, tapenad, oliver, salt och peppar.


Riktigt bra blev det, med tanke på att jag tog vad jag hade i kylskåpet.

Idag blir det grillad kord, potatissallad, bröd och ost. Till efterrätt glass. GB har ju kommit ut med halvlitersgalss av laktritspuck, nogger, och päronsplitt.



Mums filibabba! Ätardag idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar