27 maj 2012

4 nya par

Jag har fått in 4 nya par i garderoben, samt en mysklänning och ett linne. Skönt då de flesta sommarskorna är redo för soptunnan. De jag gick i till skoaffären böev kvar i soptunnan där. På bilderna saknas ett par svarta ballerinaskor.


Dessa skor kommer pass perfekt
till min prickiga House of Lola klänning.
Mysklänning inköpt ida också.

Sådana här skor hade jag för 10 år sedan nästan
och de hade jag jämt på mig så det blir nog samma med dessa.

Linus är också med och provar :)

Mysiga sandaler.


Vi har slitit som djur den här helgen på garaget. Jag lade lite mer jobb på tacosen i kväll för Johans skull för han har slitit extra hårt som alltid. I morgon åker han bort dessutom för att vara borta hela veckan. En resperiod startar nu och håller på hela sommaren. Men jag är van och reder mig själv som vanligt. Fast jag har ju Linus också.

Ett tips till tacosen då. Kryddade extra med curry i färsen (vanlig tacokrydda först) och blandande kesella med sweet chili, och sen fick det bli annanas som grönsak/frukt till också. Lite mer exotisk touch. Supergott blev det.


Idag är magen återställd dessutom. Skönt som tusan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar