18 april 2012

Vilodag=städdag

På onsdagar är min vilodag. Jag blir alltid mycket tröttare då av någon anledning. Men det kan ju också bero på att måndag och tisdag är fullsmetade och att det faktiskt är bra att ha vilodagen på onsdag för att återhämta mig. Hade jag tränat kanske torsdagen hade varit jobbigare istället.

Onsdag är bra, för det hinner bli lite rotigt på två dagars frånvaro av plockande här hemma. Disk, damsugning, tvätt/kläder och papper är det som rotar till det. Skönt att hinna få iordning igen och att vara lite kreativ här hemma. Jag vet att rotigheten är en väldigt personlig gräns. Min gräns är nog ganska låg. Hellre lite mindre rent men alla grejer på en plats än tvärtom. Sån är jag.

Ok, nu får ni se bilder av rotigheten. Efterbilder har ni sett tusentals gånger så det blir det inga idag.

Bänken ska vara tom! Viktigast av allt!
Början till en klädhög. I morn är den dubbelt så stor!
Har hängt sen söndag.
Spår av Linus!
Det är skönare att lägga sig i bäddad säng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar