10 april 2012

Rensning igår, shopping idag.

Rensade en hel del igår och sorterade upp. saker och ting. Blev irriterad över att saker inte har rätt plats ännu så det fick bli en tur till IKEA idag för att handla byrå, skrivbord och bokhylla samt lite krafs. Jag bar upp allt själv och har monterat byrån som vägde 44 kilo i ett paket. 22 i det andra. Tur jag tränar tänkte jag. Detta blir en baggis.  Men Phu vad tungt.

Byrån är monterad. Jag är galen men jag tycker det är jättekul att montera IKEA-möbler. Allt går i vitt och tapeterna är vita i rummet. Så det kommer bli gröna och turkos detaljer tror jag och lite grått

I morgon blir det montage av skrivbord och hyllor sen är det bara att organisera. Symaskinen ska upp och datorn, samt pysselsaker.

Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar