21 april 2012

Lurade mig själv!

Gårdagens styrkepass var av det tyngre slaget då jag var riktigt fredagstrött. Jag hade gärna åkt hem och bara lagt mig i soffan. Men, jag vet hur det hade känts idag om jag inte gjort det så det var bara att köra.

Jag fixade vikterna lätt. Fortfarande vid god vigör tänkte jag, ända tills jag skulle köra ben. (Krävs viljestyrka varje gång benen ska köras för det är så förbannat jobbigt) Jag lade på vikter och körde igång. Men satan vad tungt det var, jag fixade inte alls lika många repetitioner som förra veckan och var tvungen att ta av extravikten i form av en halv platta. Fortsatte köra och verkligen tog i så ögonen flög ur hjärnan kändes det som. Fy fan vad tungt, hur kan det va så stor skillnad tänkte jag och var lite missnöjd. Fock riktigt kämpa och skrika ut för att komma upp i 6 reps och sedan 5 reps. Grämde mig lite och kände efter i benen, ingen träningsvärk, ganska pigga ben igår när jag sprang, nej jag fick inte ihop det. Men... När jag kom hem och tittade på schemat så visar det sig att jag kört på en hel platta mer. Typ 7kg med andra ord. Ja men jisses, inte konstigt det var drettungt.

Viktminskningen går lite fort stundtals, så igår kväll fick det bli godispåse. Mums! Det var länge sedan, jag har kvar idag också och tänker äta upp alltihopa.

Vikter och kroppsvikt ser du i mitt träningsschema med kommentarer för varje styrketräning.Nu är det dags att sparka igång dagen. Har hängt i soffan framför brasan i 1 timme nu. Morgonrock av och kläder på. Sen blir det att fixa lite inne, ris och ägg ska bort, plantorna toppas, katten kammas. Dessutom ska Picasa utforskas och kanske en header till bloggen göras.Ha en fin helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar