15 april 2012

8 lätta km med maken efter en bra dag

Jädrar va gött. Äntligen var det lätt att springa igen. Har till och med varit nervös inför många löprundor på sistone för att det varit så tungt. Idag hade det släppt. Gött som tusan. Maken tyckte vi skulle lugna ner oss i backen, men nehej du aldrig i livet svarade jag. Här är inte pulsen på topp på långa vägar. Nu kör vi! Men jag sprang inte ifrån honom ändå. Suck! Men bra gick det iallafall.

Under tiden bytte broder Fredrik däck med Therese utanför vårt hus. En kaffe samt tonfisk och keso innan detta var självklar uppladdning för löpning och däckbyte.

När jag kom hem hade vi fått besök att Ludde, en liten katt som var hungrig, men som hade sitt hem inte så långt härifrån. Fick gå dit med honom. Han kommer säkert tillbaka dock, han brukade springa bort sa tjejen som ägde honom. Han hade både halsband och märkning i örat så det var bara att ringa mobilnumret.

Dagen har annars inneburit lite trädgårdskonsultation till My och Thomas. Fick ihop en liten ritning och jag tror bara samtalet gav lite nya idéer hos dem. Ska rita en mer exakt planteringsskiss för att de ska se hur de ska sätta plantorna och vad man kan börja med. En stor rabatt i en slänt med murar kommer det nog bli vad det verkar samt en entré som binder ihop med befintlig terass. Men ser redan nu saker ajg ska ändra på. Två tujor blir bättre utanför entrén och klematis och höga gräs mellan dem med marktäckare under, till exempel nävor.


Veckans träning har varit lite lugnare än de två föregående i och med att det inte cyklats något.

Måndag:
8km löpning (hyffsad känsla)

Tisdag:
Helkroppspass styrka på arbetsvikter

Onsdag
Vila

Torsdag:
Cykling 25 min
4*1km intervall med 1 km värmning och 1 km nedvarvning. (Puls som tusan, var nervös innan, men det gick bra och jag körde 4 som jag bestämt innan)
Dansaerobic 60 min
Instruktion boc 75 min
Cykling 25 min

Fredag:
Helkroppspass styrka

Lördag:
Snickararbete hela dagen (tar mer än man tror)

Söndag
Löpning 8km i bra tempo. Kändes riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar