29 mars 2012

Vedervärdigt tungt
Efter förkylningen har löpningen varit vedervärdigt tung. Benen känns som betongklumpar och jag stapplar fram. Känns som att skinnet ska spricka. Ush och fy! Sträckan idag blev 9km i blandad terräng och asfalt. Jag ska nog börja ta tider igen. Jättelångsamt springer jag inte, men det är så förbannat tungt så då kan det vara bra att ha lite extra koll.

För att inte tappa motivationen att gå ut igen och springa när det har varit äckeltungt så är det smart att köra intervaller, en annan typ av träning. Inte bara springa rakt fram. Lura hjärnan lite. Så nästa gång blir det intervall. Har börjat köra efter schema igen efter förkylningen. Det gick väldigt bra innan dess så det kommer jag fortsätta med.

När det går tungt börjar också funderingar kring om jag kommer klara tiden jag satt upp på Stadsloppet. Inte roligt alls, men det är bara att slå ifrån sig, det var tungt förra året också i perioder. Riktigt tungt faktiskt.

I morgon blir det styrka igen!

2 kommentarer: