19 mars 2012

Träning vecka 11 och lite planer framöver

Jag har skrivit rätt mycket om förra veckans träning. Den var rekordspäckad och hostig. Jag körde ingen kondition förutom mitt ACM pass på måndagen.

Måndag: ACM och Core

Tisdag: Dragpass

Torsdag: Presspass slutpass på denna perioden.

Fredag: Dragpass, slutpass denna perioden

Resterande dagar vila. Hade planerat löpning under helgen om hostan gett sig. Men icke. Det fick bli idag istället. Underbart att kunna springa igen efter drygt två veckors uppehåll. Känns att man varit förkyld, så jag tar det lite lugnt i uppstarten och fortsätter sedan på mitt intervall-program för löpning.

På onsdag börjar en ny period igen. Nu med två pass styrka i veckan, där hela kroppen körs igenom.

Mat och träningsschema ska jag gå igenom med coachen under veckan.

Träningsformen kommer att dokumenteras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar