30 mars 2012

Outfits under dagen

Dagen börjar med att jag ska åka och slänga allt skräp, på med jeans och jacka!Bakom mig ser ni allt skräp som ska till återvinning. Vi försöker verkligen sortera allt och det lönar sig. Vi har knappt halvfull soptunna, som är av den minsta storleken.Eftersom all brädfodring kom idag fick jag på samma gång köpa färg och grundolja till virket. Helgjobb med andra ord, och påsklovet kommer gå till detta också
Färgen köpte jag på Stuvbutiken och det är nära KMTI så lunchen köptes därifrån så klart.
Mollys Hörna är bäst!Dags att svida om och träna styrka, träningskläder på!

Cykeltur till KMTI, kläderna för eftermiddagens after work är också packad.

Innan sista dressningen bjuder jag på en formbild, detta är förebilden!

Och så här var kvällens after work outfit!


Nu är det bara nattoutfitten kvar och den håller jag för mig själv. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar