31 mars 2012

Military Training

Denna träningsform blir bara större och större. Idag var jag och ett helt gäng KMTI:are iväg och fick lite inspiration, och jag kan nog lova att ett och annat snappades upp för kommande utomhuspasspå KMTI. Jag var lite nervös innan och förväntade mig spykänslor efter 75 min, men så blev inte riktigt fallet. Visst, vissa övningar var tunga, men jag hade förväntat mig sjukt tungt och kämpigt och skitigt. Men lite smak av det fick vi och det är klart, med så blandad grupp så funkar det inte att helt enkelt köra så att alla blir nöjda. Några var nog mer än nöjda också.

En härlig träningsform där man är ute i naturen och tar vara på kroppens möjligheter och andras kroppar. Många saker görs två och två. Mycket teamarbete och alla ska med hela tiden. Skön känsla blir det i en grupp när detta måttot följs.

Så håll utkik, snart kör vi på KMTI

Jag har läst på lite om vilka övningar som uttagningarna med största sannolikhet har med när testerna för Gladiatorerna ska göras. Vissa tror jag att ajg fixar bra, andra inte så bra. Chins är en sådan övning, men det är bättre nu än förra året iallafall. Jag komemr behöva låna gympasalen på jobbet för att klättra i rep samt göra hopp över häckar. Bättre att ha testat på några gånger så man vet hur det går till, då känner man sig säkrare.

Veckans hårdare konditionsupplägg känns av idag, I morgon blir det en lugn och relativt kort runda i något fint spår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar