5 mars 2012

Jag backar ju bara när jag tar sats.

Jaha, Axel kanske har smittat mig ändå, fast han hade ju inte ont i halsen. Något är det iallafall. Halsen börjar kännas tjock så idag blir det bara ACM och Corepass. Ingen löpning innan. När jag kommer hem ska jag gurgla mig med klorhexidin och hoppas att det går över tills i morgon. Åååå vad jag hatar att inte vara helt pur frisk. Har inte feber och inte förkyld, men halsen känns. Svär jag tillräckligt kanske kroppen förstår att det här är inte min plan. Om jag tänker efter kändes det nog lite, lite pytte i lördags redan, inte ont i halsen men torr. Då sprang jag inte, och det kanske var bra det, då hade det nog varit värre idag. Nu har jag mina pass idag, de ska jag ta det relativt lugnt på och heja på kunderna istället.

Förra veckans träning såg ut såhär:

Måndag:
ACM och Core- var tvungen hem och ta hand om Axel, så det blev ingen löpning.

Tisdag:
Dragpass

Onsdag:
Vila

Torsdag:
Löpning 7 km medelhårt tempo

Fredag:
Presspass

Lördag:
Vila

Söndag:
Dragpass

Veckan känns inte riktigt bra vad gäller löpningen, missade två pass och ett idag också då. Blir grinig av det, men det är så det är. Livet går vidare utan dessa 3 löppass och jag får helt enkelt fila på ny planering för löpningen. Jag har dock varit urstark på styrkepassen, så det är tydligt att utan konditionspass ger det massor med muskler.

Två veckor kvar av svulloperioden, och det känns inte hundra bra med extra kilon, längtar tills deffen konstigt nog. Stark blir jag iallafall.

De två veckor som är kvar ska jag bara köra två konditionspass per vecka för att spara krutet till styrkepassen.

Från det att jag började med intervallupplägget med fasta träningspass har det gått väldigt bra med intervallträningen. Jag hoppas det ger resultat framöver. Känns som det iallafall.Jag blir dock mer frustrerad över när inplanerade pass inte blir av. Blir ju inte riktigt lika tydligt när man inte kör efter en planering.

För övrigt testar jag att köra uppkopling via mobilen just nu och det funkar ju alla tiders. Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar