6 mars 2012

Jag är nu ännu säkrare på det stora I

Jaha, efter dagens kurstillfälle kring framtidens lärande. Som jag tycker ska inbegripa alla nu, varför vänta till framtiden. Jösses, vi ligger redan efter. Det är min otåliga sida som pratar. Hit med alla tänkbara tekniska prylar som underlättar och ger nya outgrundliga möjligheter till kreativitet, kommunikation och lärdomar.

Jag har dessutom nu blivit ännu mer säker på att min nästa tekniska pryl, eller tekniska prylar är en Mac och en I-pad, eller så får Windows 8 gärna komma nu. Jag väntar, men inte så tålmodigt. Dessutom börjar min htc bete sig väldigt underligt så jag kan gärna byta till Mac där också. Kör hela rejset, jag tar en I-phone också.

Tänk att kunna göra läromedel som läses på en I-pad som en bok, med texter, bilder (som det finns i alla böcker) men sen lägga på musik, film och länkar. Det är fullt möjligt. I-book author heter programmet, de enda som behövs är en Mac-dator för tillverkningen och en I-pad för att läsa boken.

Uhhuu nu kryper frustrationen fram, men lugn nu Frida, visionerna kommer snart att besannas. Jag måste bara få skrika lite. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar