25 mars 2012

Igång igen!

Denna vecka 12  har löpträningen satt fart igen. Känns skönt som tusan. Underbart väder denna vecka och då finns det inget bättre än att vara utomhus och utföra träning. Till veckan är det två pass styrka som gäller och ett större kliv närmare dieten. Jepp, jag är på G som tusan. Kost schemat ses över av coachen och tränignsschemat är spikat. Så nu jäklar.

Måndag:
Löpning 30 min kuperat
ACM och Core 90 min

Tisdag:
Coreboll 55 min

Onsdag:
Styrka helkropp

Torsdag:
Löpning 50min grusväg, lagomt gött tempo

Fredag:
Vila

Lördag:
Vila

Söndag:
Löpning 5 km hårt tempo kuperat på sågspån.

En lagomt hård vecka efter en förkylning och som åerhämtning på den håra styrkan.

I morgon börjar cykelperioden också så nu kommer träningstimmarna rinna iväg. Backintervall står på löpschemat i morgon innan ACM och Core. Jag vet vilken mördarbacke det blir. Taggad som tusan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar