16 mars 2012

Hårda tag

Dags att snart stå på egna ben, coachen lämnar över en viss del av ansvaret till mig själv. Träningsupplägg får jag hjälp med, men utförandet kör jag på själv snart. Lite läskigt, för det är ju lättare när någon smiskar på, men jag ska allt visa vad jag lärt mig och förvalta kunskapen väl. Han finns ju kvar för att fråga och få goda råd. Det har varit riktigt bra kunskap som jag lärt mig och som sagt jag är inte ensam framöver heller, men utförandet fixar jag själv. Kan dock inte släppa känslan av att bli lite rädd. Tänk om...

Dagens träning var rekordspäckad iallafall. Gött som tusan!

Latsdrag rekord
130lbs + 4 kg 10 stycken
2*6*130lbs+4kg
chins

T-bar row rekord
1*8*35kg
3*6*47,5 kg

Enhandsrodd hantel rekord
2*8*24 kg

Baksida axlar i kabel

Benpress rekord
1*8*10 plattor
1*3*12plattor
2*6*11 plattor

Baksida lår i maskin
3*10*10 plattor

Bicepscurl med stång rekord
1*10*30 kg
2*6*30 kg

Att köra biceps i kabel har gjort susen, mycket starkare denna period.

Sista dagen i syndens näste, nu börjar deff och tight-perioden. Satan vad det ska bli spännande att se hur kroppen ser ut fram mot slutet av maj. Jag och Johan kör ihop! Vi får se om jag är modig nog att lägga ut formbilder. Har fått en massa frågor om varför jag tränar som jag gör, vad jag har för mål, om jag ska tävla i något eller något annat. Jag svarar, vi får se. Målet är att springa fortare på stadsloppet. Under 44 min, och att så småningom också bänka på 70 kilo.
Kommer det en uttagning av Gladiatorerna så ska jag delta på det också. Sen finns en målbild att glida in på gymmet och att känna att jädrar vad jag ska piska skiten ur alla vikter som kommer i min närhet med beundrande ögon riktade mot mig. Ytligt? Jo kanske, men det är en målbild, och jag erkänner min ytlighet och jag tror många med mig önskar det samma om sig själva. Träning förlänger livet, och med träning kommer en tränad och välmående kropp, det är det jag vill åstadkomma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar