15 mars 2012

Händelserik dag, rekord och Montessori

Jag tänker berätta den baklänges.

Träning på KMTI, dags för maxåk. Båda bröderna på plats. Laddad, och jodå rekorden sprutade, men inte med så mycket jag hade hoppats i just bänkpressen.

62,5 kilo i bänken. Det tyckte jag ändå gick relativt lätt, men på 65 var det tyngre. Nära skjuter ingen hare, men nära var det.
2*8 lutande bänk på 35 kilo
1*8*16 kilo på axelpress +1*4*17,5 kilo, rekord här på båda setten.
2*8*8 kilo axellyft åt sidan rekord här med
6,5,4 reps på 32,5 i tricepspress med stång rekord

Så det var ju bra, men bänkpressen satsatde jag mest på så jag blev lite snopen, och det påverkar känslan lite. Det var riktigt kul att båda bröderna var med. Det taggade lite extra.

Innan passet laddade jag på Mc D

Ställde mig också på vågen och 3 kilo har jag lyckats gå upp på 8 veckor. Nu snart ska överflödet bort och allt tightas till. Det blir sååååå gött!

Arbetsdagen slutade med ett besök på Montessorigruppen Vinden på Herrhagsskolan. Ååå, så där vill jag jobba mer. Snart går kanske detta i uppfyllelse till viss del. Supertrevligt studiebesök, vi blev väl mottagna av både elever och personal. Eleverna hade planerat mottagandet själva.

Förmiddagen fylldes av tre härliga lektioner. Jag har verkligen guldelever. Idag var det superbra atmosfär och vilja. Har dessutom elever som av fri vilja vjer att stanna kvar på eftermiddagen för lite extra träning på matte. Idag diskuterade vi kring att en division med 0,5 ger samma värde som en multiplikation med 2, en division med 2 ger samma värde som en multiplikation med 0,5. Hängde ni med? :) Detta kan man ju lära sig utantill, men att kunna berätta och visa varför detta stämmer, det är det svåra.

I morgon är det fredag och vi ska fortsätta prata om Montessoriinspirerad undervisning under eftermiddagen. Den här veckan har sprunguit iväg. Varje dag har varit full av roliga aktiviteter och händelser. 3 dagar kvar och dem ska jag ta hand om bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar