24 mars 2012

Fångat dagen!

Jäsingen, jag gick upp innan 7 idag. Vi har hunnit med att läkta garaget för att kunna brädfora till veckan. Därefter iväg och köpa hyllor till garaget. Provisoriska innan allt blir klart. Fast vi ska ha dessa också så klart.
Nästa projekt blev tvätta bilen. Mycket välbehövligt. Grillen fick sig också en duvning.
Premiär för grill ikväll.
Jag har dessutom varit med om två nära döden upplevelser. Både med makens inblandning. En spikpistol sin ramlade ner på mig. Den gick inte av som tur var. Fick en rejäl smäll på axeln, så det är lite ömt. Den andra upplevelsen kommer när maken låser in mig u bilen i gassande sol. Håg kommer inte ut och med lätt klaustrofobi och rejält varmt kom svimkänslorna fort. Håg fick på tillåtet och en gubbe såg mig så jag kunde säga till honom att leta upp maken. Helt sjöblöt av svett innan han kom tillbaka. Men det gick bra. Lås aldrig in en levande varelse i en bil. Ush!
Nu blir det snart lite bubbel!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar