30 mars 2012

Dags att ansöka igen...

Fick nys om att ansökningarna för Gladiatorerna ska skickas in igen. Innan 15 april ska de vara inne och jag är på. Nu gäller det! Har väntat sedan förra året på nästa uttagning.

Jag blev ju uttagen till testerna förra året men kände att jag inte riktigt var helt förberedd. Nu är det ett mycket bättre läge, och då var förra året inte dåligt, men jag gör ingenting som inte är riktigt genomplanerat.

Jag har tränat hela året och ett av målen har varit deltagande i Gladiatorerna. Nu närmar det sig igen! Yihaaa! Äntligen. Formen kommer vara galant, bra till uttagningarna och bättre än bäst om jag kommer vidare.

I morgon är finalen på årets Gladiatorerna, det ska jag definitivt titta på. De är riktigt grymma utmanarna i årets Gladiatorerna.

Nästa års utmanare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar