28 mars 2012

Cykeln

Att cykla fram och tillbaka till jobbet ger mer än man tror. Började denna period i måndags och den ska hålla på ett tag nu. Fram till sommarlovet. När jag kommer hem är jag helt skakig i benen. Konstig känsla på något sätt. Äta mat och sedan blir det bättre. 25-30 min tar det beroende på vinden. 1 timme om dagen med andra ord. Det är väldigt skönt att cykla, man hinner spana, dofta och känna in vädret på ett annat sätt. Lite som att springa fast det går fortare och är inte så jobbigt. ( om man inte kör som en buse då)
Min Crescent Logic
Jag har en jättebra cykelväska, men inte så bra cykelkläder. Behöver överdragskläder som funkar i många olika väder. Det har jag sagt att jag ska köpa länge, men det har inte blivit av. Nu är det nog läge. Linser ska jag också köpa. Det är irriterande att cykla med glasögon när man bara ser kanten på glasögonen, regnet lägger sig som droppar på glaset också. När jag springer är linser också bra. Jag måste ge mig tid till detta. Jag har ju dessutom fått tillbaka 5 siffrigt på skatten idag så det är väl bara att börja shoppa. ;)

Min cykelväska Skepphult


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar