24 februari 2012

Underbart med lov

Började klockan 13, med att jag åkte hem, tog ej kaffe i solen med Linus. Jag packar bilen även detta med Linus sök ska bo hos bror under helgen. Träning, dush och sen 45an ner mot Göteborg. Vi ska hälsa på svåger och svägerska och Axel. Det ska bli spännande att se deras nya hus. Snart åker vi förbi infarten som gick till deras förra hus mot Tjörn. Det känns lite konstigt att fortsätta framåt, men jag lär vänja mig med åren.
Idag är en bra dag, med hela ledigheten framför. Ikväll blir det nog Sanna och Anders goda mat med ett glas vin. Massor av prat och mys med Axel.

Johan kör bilen just nu, vi bytte i Mellerud. Kanske 30 min kvar, börjar bli tråkigt så det är tur det finns ej mobil med blogger installerat.

Äntligen looooooooooovvvvvvv!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar