19 februari 2012

Träning vecka 7

Jahaja, efter en något märklig vecka 6, med svinkoppor i början och start på en pencellinkurs förra söndagen har veckan funkat riktigt bra. 3 löppass och 3 styrkepass har det blivit. Jag måste säga att jag också skött mitt löpschema väldigt bra, det har blivit något pass som jag hoppat över, en gång pga att jag hade feber och en annan för att jag hade svinkoppor. Sjukdomar båda gångerna. Jag har denna vecka därför hoppat tillbaka en vecka i schemat för att fånga upp det lite. Jag har kört betydligt mer intervaller och tempolopp med ökningar. Inte så långa sträckor för att det ska gynna muskeluppbyggnaden. Jag känner att tempot blir bättre också. Det bådar gott inför deffperioden om 4 veckor.

Måndag:
Löpning terräng 6,5 kilometer
ACM och Core 90 min

Tisdag:
Dragpass styrka

Onsdag:
Vila

Torsdag:
Löpning löpband,
1,5 km uppvärmning 12 tempo
5*1 km tempo 15, vila 2 min gång mellan
nedvarvning, totalt 8,5km

Fredag:
Maxpass press styrka, rekord på 3*5*57,5kilo i bänkpress, missade den 5:e på sista femman

Lördag:
Löpning ute i 10 cm blötsnö, 5km 2km max

Söndag:
Dragpass max, rekord även här på benpress, latsdrag och T-bar row.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar