19 februari 2012

Starkast hittills i mitt liv

Att tänka denna tanke gör det hela lite mer spännande. Det bästa av allt är att det kommer att komma fler sådana här dagar i mitt liv. Det har jag en person att tacka för och det är coachen, och så mig själv i och för sig. Coachen (brorsan) sade idag att jag blivit lite bortskämd med resultaten. Jo, kanske men jag tränar ju för dem också, och det höll han ju med om såklart.

Rekord idag på:
Latsdrag, 15 reps på 7 plattor +5kilo, förra gången 12 reps på 7 plattor +3kilo.
T-bar row, 3*8 på 40 kilo
Benpress 2*8 på 11 plattor, samt 1*10 på 10 plattor, förra gången 1*5 på 11 plattor

Med förra gången menar jag förra uppbyggnadsperioden vecka 4.

Det var ju rekord i fredags också. :)

Filmer kommer inom kort, måste bara få upp dem på datorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar