4 februari 2012

Perfekt lördag med träning, mat och godis

Idag har varit en mycket bra dag. Börajde med frukost klockan 9.00 och kördes igång ordentligt på KMTI drygt en timme senare på löpbandet. Där stod Lisa och hon hade planerat 4-minuters intervaller så jag hängde på. Det belv 4 stycken med tempon 15, 15.5, 15.5 och 16 Jag vilade med gång i 2 minuter mellan intervallerna.

När detta var klart satte jag mig på spinningcykeln med instruktörerna Stabbe och Jessica framför mig. Det blev ett långpass spinning tilsammans med ett härligt gäng från KMTI:s multisportgrupp. Jessica och Stabbe gjorde ett kanonjobb.

Efter det har dagen gått åt till att fylla på alla depåer. Jag har ätit i princip hela dagen. Jag har hunnit med att köpa färg, samt umgåtts lite med brorsan Henrik och hämtat toalettrullehållare som jag beställt också.

Så här har dagens intag varit. Chockerande, men nödvändigt för att min kropp ska gå upp i vikt. Det är helt omöjligt att äta nyttigt och gå upp i vikt samtidigt. Då hade jag behövs vara spymätt jämt tror jag.

Frukost: 3 frömackor med smör, ost och korv, 1 ägg med kaviar, kaffe och juice. 1 stort glas vatten
Mellan löpning och spinning: 1/2 proteinbar och vatten
Efter spinning: 1 stor fitnessmacka med kyckling, avokado och keso, kladdkaka, kaffe och vatten
Hemma igen: Pasta med ost och olivolja, lax med salami, ost och smör, vatten, 1 näve torkade bananer, 1 brownie
Mera vattenNu har jag ätit chips och kommer fortsätta med detta hela kvällen, lasagnen står i ugnen, och chokladkakan är inköpt. Blev helt såld på svägerskan Sannas favorit, Marabou Premium Dark Chocolate & Almond. Sjukt god! Minst halva ska ätas upp. Jag bjussar inte på en enda bit.Nu är det bara att vänta på att lasagnen är klar, under tiden käkar jag chips.

I morgon är det styrkepass och då gäller det att ha laddat med en hel del energi till musklerna. Efter det födelsedagskalas i Södra Ed för mig och kära mor. Hoppas på tårta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar