7 februari 2012

I morgon är ingen vanlig dag...

... för då är det Fridas födelsedag. Fast den blir nog rätt vanlig ändå. Tårta på kvällen är planerat. Ska köpa med mig hem efter jobbet.

I söndags hade vi födelsedagsfirande för mig och mamma. Hon fyller år idag. Jag fick fina underlägg/grytlappar av mamma och sköna krämer från Body Shop av moster Ingrid. Riktigt bra med tanke på att huden varit likt en reptils senaste tiden. Underläggen är riktigt snygga, man kan ha dem under en tekopp, eller en fin gryta.

Funderar på att beställa den där mattan som födelsedagspresent, men kanske ska vänta ändå. Johan var jättenära att köpa en I-Pad till mig idag, men gjorde det inte. Ghaaa, det hade varit något. Drömmer mig bort och känner in känslan som infunnit sig om jag öppnat ett paket med den i. Underbart! Men hallå, jag behöver den ju inte, jag är bara prylgalen. Nej, det få vara utan prylar i år tror jag minsann. Ska nog unna mig något annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar