29 februari 2012

Borta bra, men mamma bäst!

Veckan har varit tuff för Axel. Borta bra, men mamma bäst. Inte förens idag har han börjat fråga efter mamma och pappa. Kommer de inte idag? Jag tror inte jag kan sova en natt till. Jo då, det går säger jag! Vi tittar på film och så kommer ju Henrik. Henrik är en favorit och det är tur att han kommit hit. Att ligga och snacka indiska kor som bor på månen och käkar ost, eller att härma djur är kul.Jag och Axel trodde att sjukdomen var borta i morse. Han pratade och pratade och ville aldrig vara tyst. Vi bestämde oss för att gå till affären (Axel åkte vagn). Vi handlade lite saker och gick tillbaka. På lunch tyckte inte Axel att han var hungrig. Lite fick han i sig, men sen blev ögonen smalare och smalare, och efter att vi hämtat Henrik var det riktigt jobbigt. Det fick bli en tupplur. Hög feber som inte vill ge sig.


Alvedon intogs i hemlighet, febern sjönk mycket och svettigt värre blev det och lite jobbigt för magen, så det fick kroppen göra något åt det med. Efter dessa bravader mådde Axel mycket bättre tyckte han och ville ha russin, saft, macka och risifrutti. Yihaaa! Nicke Nyfiken i soffan , med alla delikatesser är inte fy skam.Dessutom syns inte längre några spår av missödet innan. Spåren är borta i tvättmaskinen.


Nu väntar vi på mamma, hon är efterlängtad. Axel och mamma ska sova i samma säng i natt. Men först kommer Johan och mamma ska ringa först också innan hon är här. Lång väntan!

Tuff liten kille detta, och tuff tant Frida också tycker Axel! Detta klarade vi fint, men nu får nog mamma komma och ta över.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar