26 februari 2012

Andra dagenDagen har tillbringats i bilen. På vägen hem från Torslanda hade vi med oss bästa Axel. Här är det hamburgare från Big M som beställts och slukas med hull och hår, även saltgurkan för den tycker han om nu berättar han.

När vi kom till Karlstad var det träning som stod på schemat och jag och Johan synkade ihop det bra. Axel och Johan handlade mat för veckan som kommer, medans jag och Henrik tränade. Sen tränade Johan och jag och Axel körde hem Henrik och hämtade Linus. Axel försökte berätta för Linus att han inte behövde gråta när vi kör bilen, för Johan kör inte fort och då mår han inte illa, men Linus förstod inte så bra. Då kom teorin att kanske han grät i bilen för att han inte ville åka från Henrik, så var det nog. Fast där kan han ju inte bo för det är ju din katt väl Frida, kom nästa konstaterande.

Axel och Henrik har bestämt att vi ska grilla i morgon och Axel har föreslagit att han nog kan vara hos Henrik en stund också.

När vi kom hem beställde Johan och Axel pannkaka, de var vrålhungriga och jag med. Att steka pannkakor ger mig blandade känslor. Jag kudne inte det när jag var yngre och blev lite retad för detta av min bror Fredrik, eller så var det så att jag tyckte det var irriterande att han kunde. Det gav mig iallafall ingen bra känsla för stekning av pannkakor. Jag hade noll tålamod. Men titta här vad jag kan. Jag kan erkänna att första gången jag stekte tunna pannkakor igen var typ förra året. Nu går det som en dans.
Nu blir det sängen så vi orkar med morgondagen, sovmorgon lär det inte bli trots att jag sagt till Axel att ajg alltid sover till 9.00. Då skrattar han bara och säger när det är ljust då är det morgon. Kul!


1 kommentar:

  1. ÅÅÅ, önskar att mina barn hade en faster som du!!! <3

    SvaraRadera