3 januari 2012

Skönt att ha tid till funderingar

Det är sjukt gött att vara ledig så här. Jag älskar att sova länge på morgonen, och då menar jag till 10 ungefär. Äta frukost med datorn som sällskap, dricka en extra mugg med kaffe och bara njuta. Ta en långpromenad och titta på alla fina hus häromkring, eller gå i skogen. En fika framför brasan, fundera ut vilket nästa projekt blir. Planera och strukturera och få inspiration ur någon tidning.

Att städa och fixa det fint gillar jag också. På kvällen blir det träning och film eller tv.

Det är när jag är ledig som jag känner att jag är hemma här på Anneberg. Trivs bättre och bättre. Jag hittar nya löprundor och stigar i skogen. Det börjar bli rätt stil i huset och jag hittar nya inköp. Nu är det mattor som står på tur till köket och matplatsen. Pappelinnamattor får det bli. Har inte bestämt mig ännu vilken. Men någon av nedanstående tror jag.

Svea stor matta Mud storlek 180x260

Max stor matta Grå storlek 180x260

Svea stor matta grå
Svea matta Mud 70x320, eller i grått

Bob matta Mud Vanilj 70x360
Viggo Star matta Guld storlek 70x350
Ja och några fler, färgerna Champagne, Mud, Beige, Grå, Guld är de som tilltalar mig mest. Mönstret är jag mer osäker på. Randigt och enfärgat är nog bäst, fast enfärgat är lite tråkigt. Jag återkommer till mattfrågan senare.

Nu blir det en kaffe igen.

1 kommentar:

  1. fantastic article. highly appealing weblog. plenty of blogs, I see in recent times do not definitely gift whatever that i'm interested. however i am most sincerely interest in this one. i am in truth satisfied with article fine and direction. Best essay writing service. This placed up is spot on in enlightening how a few ideologies practice to any writing function. thanks masses for upkeep large stuff. i'm relatively a bargain grateful used designed for this function. thanks loads for safety big stuff.

    SvaraRadera