12 januari 2012

Ovant

Att sitta hemma två vardagkvällar i rad är inte jag van vid. Då blir jag oftast väldigt kreativ, som ni kanske märker på förra inlägget. Jag måste helt enkelt ha saker att tänka på och fundera ut.

Igår kväll var jag rejält utslagen av feber, men hjärnan funderar dock då och då i det vakna tillståndet. En sådan här kväll där jag inte är utslagen, men känner på kroppens signaler att den behöver vila, ligger jag i soffan och kollar tidningar med inredning och reportage om olika hus. Recept och olika hus/byggprojekt är också något jag gillar. Leila Linderholm ger mig inspiration till både kökspyssel och bakning.

Jag är inte helt hundra ännu, även om jag inte har feber. Konstigt detta, jag nyser lite idag, men inget snor och inget ont i halsen. Det var inte aktuellt med ett högintensivt boxpass idag. Känner mig mest trött och lite sliten, tung i kroppen.

Jag fortsätter med träningen efter tillfrisknandet, tänka smart här är viktigt och något jag har svårt med, men det förlänger bara sjukdomstiden om jag tränar för snabbt inpå. Lyssna på vad kroppen vill nu Frida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar