28 januari 2012

Mycket gott!

Jag försökte ju anmäla mig för att få en lärarlegitimation i veckan. Idag försöker jag igen med en annan webbläsare som jag fått tips om på jobbet, men icke. Har försökt typ 15 ggr med olika webbläsare. Blir galen snart. Hur tusan ska jag göra då? Får väl skicka in dem med brev ändå.

Däremot så gick det superbra att logga in på mina sidor på csn, vilket jag gjorde idag och fick en fantastisk överraskning. Mina lån kommer att betalas av i år. Så jädra gött! Tyckte att summan jag skulle betala i år var ovanligt hög, nästan dubelt än Johan, men det är slut sen också. Tackar mor och far som var stöniga och talade om för mig att inte ta studielån om jag inte behövde. Då kändes det ruttet, men nu känns det riktigt bra.

Nu ska här rensas bland alla kläder jag har. Det ska också bli riktigt gött när det är klart. En kaffe först bara och ett lördagstips, eller faktiskt två. Det översta kommer det serveras här hemma. Båda är riktigt goda maträtter. Lätt att koka ihop och göra som man själv vill ha dem. Trevlig helg!


Kycklinggryta med chili och vitlök
6 personer
Skär 4 kycklingfiléer i lagomt stora grytbitar
Stek dem i smör och krydda med salt och mycket citronpeppar.
Lägg över i en gryta
Stek wookgrönsaker 1 liten påse
Lägg över i grytan.
Häll i 4dl creme fraiche och 2,5 dl matlagningsgrädde
Häll i en burk hela vitlöksklyftor i chilimarinad
Smaka av med sweet chili,
och sambal oelek för lite mer hetta.,
samt salt och citronpeppar.

Servera med ris


Ädelostpasta med bacon
4 personer
2pkt bacon hackas och steks
häll i 2dl matlagningsgrädde
smula ner 1 grönmögelost 150-200g
lägg i riven lagrad ost 3dl
salt och grovmalen svartpeppar
Allt smälter ihop

Servera med tagliatelleInga kommentarer:

Skicka en kommentar