15 januari 2012

Mitt skafferi

Då har äntligen utrymmet under trappen fått ett användningsområde värt pengarna för utrymmet. (Ett tillval på huset). Mitt skafferi är klart.

Jag for till IKEA i fredags och inhandlade de billigast hyllplanen som gick, 55kr styck för de största. Tyckte inte det spelade ngn roll eftersom de skulle kläs med i detta fall tapet. Konsoller i trä och sedan värdens bästa plugg för gips. Dessa borde alla veta om med gipsväggar, vilket de flesta har nuförtiden. Bara att skruva i väggen och sedan skruven i det. Håller för 20kg tror jag. Jag tog en bild på den.


Nu bilder på skafferiet och dess innehåll. I slutet kommer en "före-bild".

Hyllorna monteras

Hyllorna kläs med tapetrester.

Jag valde att tejpa fast på undersidan så kan jag byta dem lätt.

Färdigklätt. Lite pyssel!

Hyllorna fulla.
Massor av plats i kökslådorna nu istället.

Mosters bakformar i metall. Ska lämnas tillbaka.
Ska få låna mammas.

Socker i olika former.


Emaljsil från farmor tror jag.
Påse har mamma gjort, bakdukar i den.

Emaljsbunke också från farmor.
K-specialen kommer nog fram på bänken, stående frukost.

Mammas brödburkar, undrar om hon ska ha dem tilbaka?

Turkosa burken har My pyntat, innehåller tandpetare.

Helhetsbild
Och så en "före-bild". Linus gillar det nya bättre.
Han var först att inspektera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar