11 januari 2012

Meningen med att vara sjuk?

Varför ska man bli sjuk, för det är det jag är nu! Fuck och dret. Det kryper i kroppen och värker i leder. Inget halsont, ingen snor, ingen huvudvärk, inget annat. Hoppas på att det går över till morgondagen. Det har hänt förut. Jag har sovit och druckit vatten, ätit och vilar nu framför tv:n.
Med andra ord fick intervallpasset läggas på hatthyllan idag.

Det ger en förklaring till att löpningen känts lite seg i slutet, och att jag varit så trött. Kände på styrkepasset igår att det var något krux också. Det gick bra, men konstig känsla i kroppen.

Men varför ska vi bli sjuka? Skadliga virus och bakterier gillar jag inte. Gissar på att detta är ett virus. Hoppas kroppen är såpass stark att den kan eliminera dett stygga virus som angriper mina celler tills i morgon. Ush och fy, bort, bort, bort. Vik hädan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar