5 januari 2012

Julen är definitivt förbi

När jul och nyår är förbi och det itne finns snö på backen tycker jag att det kan bli vår igen. Det blir ljusare ute och i sinnet på en gång och vårkänslorna ligger inte långt borta.

Igår planerade jag fröinköp och tittade på olika typer av pergolor. Jag har bestämt att det ska bli ett pergolatak över den kommande uteplatsen i modernt snitt. Det är mycket sol på den sida vi bygger uteplatsne på så det är främst för att skydda lite mot den som jag vill ha det samt att jag tror det kommer förhöja husets utseende mycket. Undrar när vi kan börja bygga på detta? Uteplatsen kommer att ligga mot en mur och i muren ska det planteras en häck av avenbok mot gatan. Det kommer att bli ett räcke också, antagligen med smala ribbor i samma lasyr som på huset. Ska försöka mig på att rita upp detta så att jag ser hur det ser ut.

Idag ska alla spår av julen tas bort också. Tog bort allt rött innan nyår, men idag ryker resten. Ser inte fram emot att ta vara på granen som barrar lite.

När jag handlade var jag tvungen att köpa tulpaner. Det är krispigt vintrigt men påminner om våren. Speciellt i denna färgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar