4 januari 2012

Jag gillar växter...

Snart är det dags att börja så de första ettåriga växterna som jag vill pryda min än så länge steniga trädgård med till sommaren. Jag ska bygga ett antal lådor med hjul på som jag ska så och plantera växter i. De ska vara av samma mått men några som halvor och några som helor. Hmmm... Tänk dig en lastpall som botten med pallkrage runt fast jag bygger dem själv. Med hjul på. I annan storlek. Längre och smalare. Tror det kommer bli tufft. Dessutom kommer jag nog bygga överdelar av glas också så man kan odla sallad och annat gott i några. Varje låda ska innehålla en typ av växt. Dessa har jag tänkt mig.
Anisisop
Flitiga Lisa

Blå Nemesia
Daggsalvia
Silversalvia

Dekorationsgräs

Harört
Fjäderborstgräs

Ekorrkorn

Axcelosia
Rosenskära

Blomstertobak
Färgtemat som är i dessa lådor blir:
Blått, vitt och grått
Rosa, lime och grönt
Fast en typ av växt i varje låda då, men de ska stå tillsammans i färgkoderna. Ska dock tänka lite på det blå, vita och grå ett tag.
Inser att det blir riktigt många lådor som ska byggas, hmmm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar