23 januari 2012

Helgens bravader

Det gick inget vidare med den kondenserade mjölken så jag delger er inte receptet. Det har ni redan märkt.

Helgen har inneburit shopping, matlagning, träning, besök av svärisarna och ett besök hos brorsan som tapetserar i sin lägenhet med hjälp av mor.

Den har också gett ett uppvaknande i form av att underkläder, träningskläder och toppar åter igen behöver rensas ur. Jag sliter kläder och behöver inte använda trasiga ju. Tack goa Karin för uppvaknande. Jag shoppade 3 nya toppar i lördags. En ser ni på bilden. Fick ett par stretchjeans av mamma och en parfym också. Tackar! Ulrika fixade en ny maskara, tack för det. Så nu är jag ekiperad igen. Några saker jag önskar mig kommer att listas i en önskelista. Fyller ju år snart. Jag fixar oftast dessa önskelistor själv.
Nya träningskläder kommer snart då jag har beställt i höstas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar