8 januari 2012

Första träningsveckan på året 2012

Måndag:
Löpning 9km på halt underlag, 5 min tempo då kurvorna tog mycket tid att ta sig igenom.

Tisdag:
fm Powerwalk 60min
em Helkroppspass styrka med ben

Onsdag:
Vila

Torsdag:
2km uppvärmning
8*150m backintervall
1km nedvarvning

Intervallpassen ger mer än man tror, jag känner efteråt att det tagit. Mer av dessa framöver.

Fredag:
Helkroppspass styrka med mage och ländrygg

Lördag:
Garagebygge

Söndag:
Löpning 9km strax under 5min tempo, tempoökning sista kilometern.

Tänkte skriva ner lite mer i detalj vad träningarna innehåller framöver då löppassen kommer innehålla olika moment. Styrkepassen skriver jag om för sig. Jag listar övningarna och repetitioner samt set. Helkroppspasset har jag skrivit om i veckan.

Jag tycker att jag varit duktig på att träna och hålla mig till planen trots främmande och bjudningar samt helgdagar under jullovet. Ingen viktuppgång heller. +8hg ena veckan och sen -9hg andra veckan, det är bra. Nu är det två veckor kvar av dieten. Jag körde rätt hårt innan jul så jag ligger redan nu på den vikt jag hade som slutvikt förra deffperioden, men hade tänkt gå ner lite mer denna gång. Jag ville ha lite marginal också över jul och nyår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar