16 januari 2012

Dagens träning

Började med en löptur, den blev drygt 3 km extra lång. 9km blev rundan. Tänkte plocka någon kilometer på den sträcka jag skulle löpt igår.

Därefter blev det ACM i 55 min, ACM är uppbygt i 4 block med stegkombinationer. Jag instruerar först ut steg utan hopp, och kallar det low-nivå. Därefter lär jag ut vissa steg med hopp, high nivå. Sedan kör vi dessa steg så passet blir intervallbetonat, med pulstopapr och dalar. Pulsen blir som högst i slutet på passet. Därefter kör vi en musklegrupp samt mage och rygg.

Corepasset bygger på att få mag och ryggmusklerna att aktiveras. I olika statiska och dynamiska övningar.

Läs gärna mer om passen på KMTI:s hemsida

När jag kom hem var det mat och dryck som gällde. Nummer 1 på listan.

TV, och nu sängen. Ska ligga där innan 22.30, så nu måste jag avlusta skrivandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar