7 december 2011

Smicker och inspiration

Vad fint det känns när man får fina kommentarer. På bloggen och i vardagen så klart. En fin kommentar lyfter och kan ge mening för en hel vecka. Mer fina kommentarer åt varandra.

Jag fick en på min blogg nyligen om vårt hus, det var riktigt kul. Att man kan inspirera och "frälsa" andra, det är ju därför man skriver. Just för att inspirera och visa vad man kan göra och hur jag gör.

Jag tittar också på bloggar och inredningshemsidor för att få tips och inspiration. Just nu är jag inne i en period där jag funderar på om inte jag kör för många stilar eller om jag kör min stil helt enkelt. Jag vill ha det lite mer rufft och tufft tror jag dock mot vad jag har nu. Det får inte bli för romantiskt. Jag gillar gamla slitna saker gärna i metall, och riktigt moderna. Dessutom tycker jag om stilen New England när den håller sig till färgskalan som följer. Färgerna svart, beige, grått, vitt, brunt och metaller gillar jag just nu. Rost är också nice.

Färgskalan i denna bild stämmer perfekt.


Denna bild beskriver precis så jag vill ha det!


Kolla in denna hemsida så förstår ni vilka stilar jag vill ha. Den är klockrent en blandning av det jag vill ha!

Par Courrier

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar