16 december 2011

Skit, bajs, dret...Mmm det kan sammanfatta min löptur igår. Satan altså när det är det enda man kan tänka på i en timme. Sista 5 minutrarna är outhärdliga nästintill. Det gör det inte bättre av att man springer i stan utan skog att gå till. Jag kände mig både svimmfärdig, kallsvettig, illamående, och panikartad innan jag kom fram till en toa jag kunde sätta mig på och ja... Ger inga fler detaljer för det behövs inte.

För övrigt gick turen bra, kändes lätt, och sträckan blev 13 km på cirka 1 timme. Runt 4.50 tempo skulle jag tro, fast i slutet gick det långsammare för då var fokus på något helt annat. :)

Min mage protesterar hej vilt när jag har mycket att tänka på ochk anske inte sovit bra. Något som stör balansen med andra ord. Nu är det betyg och att det blåser så förbannat så jag vaknar på nätterna och blir orolig att garaget ska blåsa sönder som spökar i hjärnan. I natt sov jag dock som en stock.

Nu laddar jag för julfest med KMTI på Nöjesfabriken. Ska bli gott och trevligt. Bowling blir det också så klart. Jag förlorar garanterat. Är urkass!
Hoppas magen pallar all mat så jag inte behöver besöka toa hela tiden, den har inte varit hundra idag heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar